Bőrbe olvadó kollagén szálak –
archelle soie de collagene

Bőrbe olvadó kollagén szálak – ARCHELLE SOIE DE COLLAGENE

A világújdonságnak számító ARCHELLE SOIE DE COLLAGENE egy felszívódó kollagén szálas kezelés.

A kezelés stimulálja a kollagén rostokat és a sejteket aktiválja, megújitja a fibroblasztokat. A kezelés folyamán a ráncok mélysége jelentősen csökken, a bőr fiatalosabb és feszesebb lesz, az öregedési folyamtok lassulnak.

A kezelés során NEM ’beszúrjuk’ a szálakat a bőrbe, hanem a kifejlesztett technológiának köszönhetően a III-as tipusú kollagén szálak egy speciális kollagén szérum segitségével penetrálódnak, felszivódnak a bőrbe és ott dinamikusan kezdenek el dolgozni, regenerálódásra öszönözve a bőrt.

A bőr simább és feszesebb lesz, szinte már az első kezelés után.

A kúra hatása általában 6-9 hónap között tart, de függ a vendég korától, a mindenapos rutintól, illetve az életmódtól is.

Kezelhető területek:

  • Homlok vizszintes és függőleges ráncai
  • Mérges ránc
  • Szarkalábak, szem körüli ráncok
  • Dohányzó ráncok
  • Nazolabiális redő

Időtartam: 100-120 perc

Kinek ajánlom:: Aki nem szeretne kés alá feküdni, drasztikus műtéti beavatkozás és gyógyulási idő nélkül szeretne látványosan üdébb, simább bőrt.

Javasolt gyakorisága: 3 alkalmas kúrában ajánlott, 2 -3 heti rendszerességgel

Ellenjavallatok: lázas állapot, daganatos megbetegedés, mély akné, aktiv herpesz, ekcéma, véralvadásgátló, pszoriázis, mélyhámlasztás után 6 hónapig, cain érzékenység, botox után 3 hét, hialuronos töltés után 1 hét, lézeres fotorejuvenáció után 3 hónap.

A kezelések megkezdése előtt ingyenes az állapotfelmérés és a konzultáció szükséges!!!!

Share This