Lézeres mezoterápiás kezelések

gépi arckezelés

Ezek a kezelések igazi prekozmetikai eredményeket nyújtanak azoknak a vendégeknek, akik úgy szeretnék megőrizni bőrük fiatalságát és üdeségét, hogy nem nyúlnak sebészeti beavatkozáshoz.

A MILSYS lézeres bőrfiatalitás fájdalommentes soft lézer kezelés, mely szembeszáll az öregedési folyamatokkal, a már kialakult ráncokkal és a megereszkedett bőrökkel.

 

Az extra erős 12 impulse diódának köszönhetően a lézersugarak által a közvetített energia képes a bőr felszínét átjárhatóbbá tenni, igy a besugárzást követő hatóanyagbevitel intenzivebb lesz. A bőr nagyobb mennyiségben és mélyebben tudja hasznositani az értékes anti-ageing összetevőket vagy akár a gyulladáscsökkentő orvos-kozmetikai termékek hatóanyagait.

A mélyre ható lézersugarak erőteljes stimulációt váltanak ki a sejtekből, azokat új, friss alkotóelemek termelésére ösztönözve, igy létrejön egy hosszan tartó kollagén mátrix rekonstrukciós folyamata. A kollagén állomány megújul, a rostok rugalmasabbak lesznek, ezzel alábélelik a felszini szöveteket és fiatalos, rugalmas textúrát biztosítanak a bőrnek.

A lézert kiegészítő elektroporáció során az elektromos impulzusok „ elektromos kapukat „ nyitnak a meg a bőrben, melyen keresztül analitikus tisztaságú hatóanyagokat juttatok 5-8 mm mélyen a bőrbe. A kezelés után ezek a kapuk bezárulnak, a hatóanyagok ott maradnak és bent fejtik ki a hatásukat.

A fókuszált mezoterápiás (elektroporáció) kezelésnél magas koncentrációjú hatóanyagokat a bőrtípushoz és állapothoz mérten , személyre szabottan a kezelés előtt állítom össze.

A “koktél” összeállításához steril ampullákat ill. szuperkoncentrátumokat használok,melyek kiváló német minőségűek és mentesek a bőrt terhelő alkotóelemektől (PEG-ek,parabének,mesterséges illat- és színezőanyagok) ezért nem allergizálnak.

A kezelés teljesen fájdalommentes!

Jénai tanulmány ide kattintva olvasható

3 év intenzív kezelés eredménye a müncheni Meso Laser központban

előtte-utána fotó age attraction kezelés

MILSYS Lézeres mezoterápia

Ára: 20.000,- Ft/alkalom

Időtartam: 100 perc

Kinek: 30 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket.
A kezelés elsődleges célja a lifting és ránckezelés, látványos és tartós megoldást nyújt a megereszkedett, tónusát vesztett arcbőrre és a kialakult ráncokra.

Javasolt gyakorisága: havonta

Kúraszerűen 6 alkalom

Bérlet: 5 alkalmas bérlet esetén, a 6. alkalom AJÁNDÉK!

6 alkalmas bérlet esetén lakossági Hyaluron3 szuperkoncentrátum AJÁNDÉK!

  • 1-2-3. kezelés heti rendszerességgel
  • 4-5-6. kezelés két hét kihagyással

Acne Control (tisztitó kezelésés lézeres elektroporáviós kezelés)

Ára: 15.500,- Ft/alkalom

Időtartam: 100-120 perc

Kinek: azoknak javasolt tisztitó nagykezelés, akik belekezdenek az Acne Control pattanás kezelő kúrába, illetve azoknak, akik a lézer és az elektroporáció segitségével szeretnék normalizáli a faggyúmirigy műkést és csökkenteni a bőr gyulladásos folyamatit, de nem szeretné a nyomkodást kihagyni.

Javasolt gyakorisága: havonta

Acne Control (pattanás kezelés)

Ára:
12.000,- Ft /alkalom
60.000,- Ft /kúra

Időtartam: 50 perc

Kinek: Faggyúmirigy működést szabályzó és gyulladás csökkentő intenzív kezelés aknés, szeborrhoeás bőrökre.(nem tartalmaz nyomkodást)

Javasolt gyakorisága 6 alkalom kúrában, hetente 1x a tisztító kezelést követően

Bérlet: 5 alkalmas bérlet esetén, a 6. alkalom AJÁNDÉK!

MILSYS Laser Special

Ára: 10 alkalmas kúra 130.000,- Ft

Extrém erős kollagén mátrix rekonstrukciós kúra kezelés, melynek elsődleges célja a lifting és a ránckezelés. Látványos és tartós megoldást nyújt a megereszkedett, tónusát vesztett arcbőrre és a kialakult ráncokra. Részben azonnali hatásaként feszesebb, hidratáltabb külsőt kölcsönöz az arcnak, hosszabbtávú hatása a hatóanyagok mélyebb szöveti rétegekben kerülése miatt az öregedési folyamatok lassítása és a fiatalos bőr.

Időtartam: 50-60 perc

Kinek: 30-40 felettieknek, akik szeretnék fájdalommentesen, szike és hosszú sebgyógyulási idő nélkül visszanyerni és sokáig megőrizni a ragyogó, fiatalos megjelenésüket.

Javasolt: 10 alkalmas kúra 1 hónap alatt (első és második héten 3-3 kezelés, harmadik és negyedik héten 2-2 kezelés)

10 alkalmas bérlet esetén, a fényvédős nappali krém AJÁNDÉK!

Diamond Dream Luxury GENOCARE

Ára:  22.000,- Ft

A Diamond Dream luxus kozmetikai genokúra a high-tech bőrfiatalító kezelések legújabb innovációja. A lézer lenyűgöző hatását ötvözi az időtlen szépség titkos összetevőjével: az egzotikus hó-alga koncentrátummal.

Erre a nem mindennapi összetevőre az Alpok gleccser régióiban bukkantak rá. A hó-alga egy különleges képességet fejlesztett ki arra, hogy megvédje magát a zord időjárástól és az erős UV sugárzástól. A legújabb anti-ageing kutatások kimutatták, hogy ezt a tulajdonságát megőrizve, fantasztikus hatást képes kifejteni a bőrben. Aktiválja a sejtek élettartamáért felelős Klotho gént, ami forradalmian új megoldást jelent a bőr fiatalságának megőrzésében.

A kezelés során a egyedülálló Meso Laser elektroporációs technológiájával a hatóanyagokat igazoltan a bőrbe juttathatjuk, amik ezáltal belülről, sejtszinten újítják meg a bőrt. A különleges hó-alga koncentrátum mellett olyan egzotikus hatóanyagokat is alkalmazunk, mint a hernyóselyem kivonat, a hyaluronsav és a retinol, amik még intenzívebbé és látványosabbá teszik az eredményt.

Időtartam: 100-120 perc

Kinek: 30-40 felettieknek, akik szeretnék fájdalommentesen, szike és hosszú sebgyógyulási idő nélkül visszanyerni és sokáig megőrizni a ragyogó, fiatalos megjelenésüket.

Javasolt gyakorisága : havonta vagy 6 alkalmas kúrában 56 nap alatt (a kúra alatt otthoni erősen javasolt ápolás a Pure Face arctisztitó hab és a Diamond Dream Luxury Cream mindennapos használata)

Bérlet: 5 alkalmas bérlet esetén, a 6. alkalom AJÁNDÉK!

A bérletek 3 hónapig érvényesek!
Share This